yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız metin evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin uygulayım ve sair özellikleriyle müşterek konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuşdolaşma.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin esrar ve alevden korunması, yangın zonları beyninde yangın ve kötüın geçişinin önlenmesi bağırsakin kullanılan insanoğluın can ve emtia emniyetliğini sağlayıcı pasif yangın önlemlerinin en önemli parçasıdır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün muamelei yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü pas sistemi ile korku çabucak kaçış niyetının elan seri anlayışlemesini esenlamaktadır.

Yangın bapsı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini elde etmek muhtevain kullanılan bir bapdır.

Genel amacı insanların binayı dokunca görmeden bırakma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri ülke hileır.

Montaj sürecinde beceri olarak tüm kurallara münasip şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın kapısı, dünyaarı tamam açılacak şekilde kullanılır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseri 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Çıkış Bapsı bir Yangın Kapısı binada yangın durumunda insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Ankara Yangın Bapsı elde etmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile alakalı tasa ettikleri tüm mevzular için bilgelik sahibi olabilirler.

Report this wiki page